Koret

Doo Wop er et ambitiøst a cappella-kor med lille udskiftning og stort engagement. Vi elsker at performe og give koncerter, men prioriterer også det sociale fællesskab højt og fejrer det jævnligt. Blandt andet til vores halvårlige øvelørdage, korrejser til udlandet og efter kor på den lokale 😉

Vi synger arrangementer i 4-8-stemmer og en del af materialet arrangeres specifikt til koret. Melodien kan ligge i alle stemmegrupper, og soloer kastes ind med musikalsk overskud. Vores repertoire er bredt med vægt på alsidig kvalitetspop og indie-musik, med fokus på smukke vokale harmonier.

Vi synger sange af blandt andre Lucas Graham, Coldplay, Lady Gaga, Sia og Billie Eilish.

Vi holder typisk 2-4 koncerter per sæson og vi forventer stort engagement og stabilt fremmøde.

Vi øver hver torsdag kl. 18-20.45 på K.U.B.A. Øster Farimagsgade 16 B, 2100 København Ø.
Doo Wop hører under Rytmisk Center og er medlem af KOR72 og KODA.

Optagelse i koret:
Da vi er et øvet kor, er optagelsesprøve nødvendigt, men vi kan godt love at det foregår helt afslappet. Optagelsesprøver for nye sangere sker i januar og september hvert år, når der er ledige pladser. Er du interesseret, vil vi meget gerne høre fra dig. Send en mail til info@doowop.dk og fortæl lidt om dig selv, så kontakter vi dig når vi afholder optagelsesprøve næste gang.

Til optagelsesprøven vil vi invitere dig til at deltage i en af vores øve-torsdage med hele koret kl 18-20.45. Bagefter vil vores korleder Niels og en fra koret, gerne høre dig synge en sang efter eget valg samt lave lidt rytme- og tonale øvelser sammen.